Do produkcji czekolad Cortez wykorzystywane są najlepszej jakości składnki - belgijska czekolada w połączeniu z polskimi owocami i ziołami. Porcja wyśmienitej, prawdziwej ciemnej czekolady, gotowa do zanurzenia w gorącym mleku. Chwila wyjątkowej przyjemności dla wielbicieli wysokogatunkowych słodyczy o wyszukanym smaku.
Masa netto: 40g
Składniki: czekolada 97,5% ( miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy ), imbir liofilizowany 2,5%. Masa kakaowa w czekoladzie min. 60%. Może zawierać orzechy, mleko i zboża zawierające gluten.
Wartość odżywcza w 100g
Wartość energetyczna 2299 kJ/549 kcal
Tłuszcz 38g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 23g
Węglowodany 40g
w tym cukry 36g
Błonnik 10g
Białko 6,1g
Sól 0,02g
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wyprodukowano w Polsce przez Comedus P. Urbanik, E. Bisaga - Bogdan sp. J. ul. Rzemieślnicza 35, 32 – 080 Zabierzów
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możemy wykorzystywać pliki cookies własne oraz naszych partnerów w celach analitycznych i marketingowych, również w celu dopasowania treści reklamowych do Twoich preferencji. Możesz zaakceptować wykorzystanie wszystkich tych plików lub dostosować użycie plików do swoich preferencji.