CZEKOLADA CIEMNA Z SERDUSZKAMI Z BIAŁEJ CZEKOLADY I MALINAMI
NATURALNE SKŁADNIKI
WYŁĄCZNIE MASŁO KAKAOWE
WYKONANO RĘCZNIE
MASA NETTO 85G
Składniki: czekolada 76% (cukier, masło kakaowe, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), biała czekolada 20% (cukier, masło kakaowe, mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), maliny liofilizowane 4%. Masa kakaowa w czekoladzie min. 60%. Masa kakaowa w czekoladzie mlecznej min. 33,1%. Może zawierać orzechy i zboża zawierające gluten.
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna 2313kJ/553kcal
Tłuszcz 38g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone 23g
Węglowodany 42g
W tym cukry 39g
Błonnik 9,1g
Białko 6,2g
Sól 0,06g
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu w temperaturze 12 – 20 stopni.
Wyprodukowano w Polsce przez Comedus P. Urbanik, E. Bisaga - Bogdan sp. J. ul. Rzemieślnicza 35, 32 – 080 Zabierzów
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Czekoladę należy przechowywać w chłodnym, ciemnym i suchym miejscu.
Nie należy jej przechowywać w lodówce.
Nieprawidłowe jej przechowywanie powoduje powstawanie nalotu na czekoladzie. Zawarte w czekoladzie tłuszcz i cukier łatwo absorbują zapachy z otoczenia, dlatego nie należy przechowywać czekolady z produktami, które wydzielają intensywny zapach ponieważ czekolada szybko go pochłonie.
Nie należy jej przechowywać w lodówce.
Nieprawidłowe jej przechowywanie powoduje powstawanie nalotu na czekoladzie. Zawarte w czekoladzie tłuszcz i cukier łatwo absorbują zapachy z otoczenia, dlatego nie należy przechowywać czekolady z produktami, które wydzielają intensywny zapach ponieważ czekolada szybko go pochłonie.
Klienci polecają również: