CZEKOLADA MLECZNA Z ŻURAWINĄ, JABŁKIEM I IMBIREM
NATURALNE SKŁADNIKI
WYŁĄCZNIE MASŁO KAKAOWE
WYKONANO RĘCZNIE
MASA NETTO 85G
Składniki: czekolada mleczna 94% (cukier, masło kakaowe, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), żurawina liofilizowana 2,5%, jabłka liofilizowane 2,5%, imbir liofilizowany. Masa kakaowa w czekoladzie mlecznej min. 33,6%. Może zawierać orzechy i zboża zawierające gluten.
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna 2282kJ/545kcal
Tłuszcz 34g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone 20g
Węglowodany 51g
W tym cukry 48g
Błonnik 3,2g
Białko 6,7g
Sól 0,21g
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu w temperaturze 12 – 20 stopni.
Wyprodukowano w Polsce przez Comedus P. Urbanik, E. Bisaga - Bogdan sp. J. ul. Rzemieślnicza 35, 32 – 080 Zabierzów
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Czekoladę należy przechowywać w chłodnym, ciemnym i suchym miejscu.
Nie należy jej przechowywać w lodówce.
Nieprawidłowe jej przechowywanie powoduje powstawanie nalotu na czekoladzie. Zawarte w czekoladzie tłuszcz i cukier łatwo absorbują zapachy z otoczenia, dlatego nie należy przechowywać czekolady z produktami, które wydzielają intensywny zapach ponieważ czekolada szybko go pochłonie.
Nie należy jej przechowywać w lodówce.
Nieprawidłowe jej przechowywanie powoduje powstawanie nalotu na czekoladzie. Zawarte w czekoladzie tłuszcz i cukier łatwo absorbują zapachy z otoczenia, dlatego nie należy przechowywać czekolady z produktami, które wydzielają intensywny zapach ponieważ czekolada szybko go pochłonie.
Klienci polecają również: