CZEKOLADA CIEMNA PITNA CORTEZ
MASA NETTO 200G
ORYGINALNY SMAK
Najwyższej jakości czekolada.
Już w XVI wieku Fernando Cortez odkrył smak azteckiego eliksiru…..
Przez ponad 100 lat pozostawał on sekretem hiszpańskich mnichów.
Teraz i Ty możesz się nim rozkoszować!!!!
NATURALNE SKŁADNIKI
GĘSTOŚĆ MIAZGI KAKAOWEJ
AKSAMITNY SMAK
SKŁADNIKI: czekolada (miazga kakaowa, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa. Masa kakaowa w czekoladzie min. 60%. Może zawierać mleko, orzechy i zboża zawierające gluten.
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna 2322kJ/555kcal
Tłuszcz 39g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone 23g
Węglowodany 40g
W tym cukry 37g
Błonnik 9,7g
Białko 6,1g
Sól 0,02g
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu w temperaturze 12 – 20 stopni.
Wyprodukowano w Polsce przez Comedus P. Urbanik, E. Bisaga - Bogdan sp. J. ul. Rzemieślnicza 35, 32 – 080 Zabierzów.
SPOSÓB PRZYRZĄDZENIA
SPOSÓB PRZYRZĄDZENIA
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Czekoladę należy przechowywać w chłodnym, ciemnym i suchym miejscu.
Nie należy jej przechowywać w lodówce.
Nieprawidłowe jej przechowywanie powoduje powstawanie nalotu na czekoladzie. Zawarte w czekoladzie tłuszcz i cukier łatwo absorbują zapachy z otoczenia, dlatego nie należy przechowywać czekolady z produktami, które wydzielają intensywny zapach ponieważ czekolada szybko go pochłonie.
Nie należy jej przechowywać w lodówce.
Nieprawidłowe jej przechowywanie powoduje powstawanie nalotu na czekoladzie. Zawarte w czekoladzie tłuszcz i cukier łatwo absorbują zapachy z otoczenia, dlatego nie należy przechowywać czekolady z produktami, które wydzielają intensywny zapach ponieważ czekolada szybko go pochłonie.
Klienci polecają również: