CZEKOLADA MLECZNA PITNA CORTEZ
MASA NETTO 200G
ORYGINALNY SMAK
Najwyższej jakości czekolada.
Już w XVI wieku Fernando Cortez odkrył smak azteckiego eliksiru…..
Przez ponad 100 lat pozostawał on sekretem hiszpańskich mnichów.
Teraz i Ty możesz się nim rozkoszować!!!!
NATURALNE SKŁADNIKI
GĘSTOŚĆ MIAZGI KAKAOWEJ
AKSAMITNY SMAK
SKŁADNIKI: czekolada mleczna (miazga kakaowa, mleko pełne w proszku, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy. Masa kakaowa w czekoladzie mlecznej min. 33,6%. Może zawierać orzechy i zboża zawierające gluten.
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna 2356kJ/563kcal
Tłuszcz 36g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone 22g
Węglowodany 51g
W tym cukry 50g
Błonnik 2,1g
Białko 7,0g
Sól 0,21g
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu w temperaturze 12 – 20 stopni.
Wyprodukowano w Polsce przez Comedus P. Urbanik, E. Bisaga - Bogdan sp. J. ul. Rzemieślnicza 35, 32 – 080 Zabierzów.
SPOSÓB PRZYRZĄDZENIA
![](http://aromar.pl/images/czekolada_ciemna_pitna.jpg%20(1).JPG)
SPOSÓB PRZYRZĄDZENIA
![](http://aromar.pl/images/czekolada_ciemna_pitna.jpg%20(1).JPG)
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Czekoladę należy przechowywać w chłodnym, ciemnym i suchym miejscu.
Nie należy jej przechowywać w lodówce.
Nieprawidłowe jej przechowywanie powoduje powstawanie nalotu na czekoladzie. Zawarte w czekoladzie tłuszcz i cukier łatwo absorbują zapachy z otoczenia, dlatego nie należy przechowywać czekolady z produktami, które wydzielają intensywny zapach ponieważ czekolada szybko go pochłonie.
Nie należy jej przechowywać w lodówce.
Nieprawidłowe jej przechowywanie powoduje powstawanie nalotu na czekoladzie. Zawarte w czekoladzie tłuszcz i cukier łatwo absorbują zapachy z otoczenia, dlatego nie należy przechowywać czekolady z produktami, które wydzielają intensywny zapach ponieważ czekolada szybko go pochłonie.
Klienci polecają również: