CZEKOLADA MLECZNA PITNA CORTEZ
MASA NETTO 200G
ORYGINALNY SMAK
Najwyższej jakości czekolada.
Już w XVI wieku Fernando Cortez odkrył smak azteckiego eliksiru…..
Przez ponad 100 lat pozostawał on sekretem hiszpańskich mnichów.
Teraz i Ty możesz się nim rozkoszować!!!!
NATURALNE SKŁADNIKI
GĘSTOŚĆ MIAZGI KAKAOWEJ
AKSAMITNY SMAK
SKŁADNIKI: czekolada mleczna (miazga kakaowa, mleko pełne w proszku, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy. Masa kakaowa w czekoladzie mlecznej min. 33,6%. Może zawierać orzechy i zboża zawierające gluten.
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna 2356kJ/563kcal
Tłuszcz 36g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone 22g
Węglowodany 51g
W tym cukry 50g
Błonnik 2,1g
Białko 7,0g
Sól 0,21g
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu w temperaturze 12 – 20 stopni.
Wyprodukowano w Polsce przez Comedus P. Urbanik, E. Bisaga - Bogdan sp. J. ul. Rzemieślnicza 35, 32 – 080 Zabierzów.
SPOSÓB PRZYRZĄDZENIA
SPOSÓB PRZYRZĄDZENIA
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Czekoladę należy przechowywać w chłodnym, ciemnym i suchym miejscu.
Nie należy jej przechowywać w lodówce.
Nieprawidłowe jej przechowywanie powoduje powstawanie nalotu na czekoladzie. Zawarte w czekoladzie tłuszcz i cukier łatwo absorbują zapachy z otoczenia, dlatego nie należy przechowywać czekolady z produktami, które wydzielają intensywny zapach ponieważ czekolada szybko go pochłonie.
Nie należy jej przechowywać w lodówce.
Nieprawidłowe jej przechowywanie powoduje powstawanie nalotu na czekoladzie. Zawarte w czekoladzie tłuszcz i cukier łatwo absorbują zapachy z otoczenia, dlatego nie należy przechowywać czekolady z produktami, które wydzielają intensywny zapach ponieważ czekolada szybko go pochłonie.
Klienci polecają również: